Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Sugni, Michela
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Σκάι (2)
Διαθεσιμότητα
Εξαντλημένο (2)
Συντελεστές
Ferretti, Gianluca (2)
Mainardi, Danilo (2)
Sugni, Michela (2)
Μπαμπούρης, Βασίλης (2)
Γαλάτουλα, Τατιάνα (1)
Έτος έκδοσης
2008
έως
2008
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Φυσικές επιστήμες (2)
Δημοφιλής επιστήμη για όλους (1)
Τέχνες (1)
Θέματα
PSV : Ζωολογία και επιστήμες ζώων (2)
AJC : Φωτογραφίες: συλλογές (1)
PSVA6 : Μαλάκια (μαλακαλογία) (1)
WN : Φύση και φυσικός κόσμος: γενικό συμφέρον (1)
Είδος
Βιβλίο (2)
Δέσιμο / Μορφή
Σκληρόδετο (2)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (2)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Ιταλική (2)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 2
από
2
αποτελέσματα
1
από 1
Η Εγκυκλοπαίδεια των Ζώων 18: Ο αστερίας και ο κόσμος του βυθού
Ferretti, Gianluca
||
Sugni, Michela
Mainardi, Danilo (Επιμέλεια σειράς)
||
Μπαμπούρης, Βασίλης (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-6845-12-3 ||
Σκάι
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
216 σελ.
Εξαντλημένο,
€9.85 (περ. ΦΠΑ 6%)
Η Εγκυκλοπαίδεια των Ζώων 15: Το καγκουρό και τα ζώα της Αυστραλίας
18 βιβλία εξερεύνησης και γνώσης για τη ζωή στον πλανήτη μας
Ferretti, Gianluca
||
Sugni, Michela
Mainardi, Danilo (Επιμέλεια σειράς)
||
Γαλάτουλα, Τατιάνα (Επιμέλεια κειμένου)
||
Μπαμπούρης, Βασίλης (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-98337-7-6 ||
Σκάι
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
240 σελ.
Εξαντλημένο,
€9.85 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Osdelnet
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*